Los Angeles 
Efter en længere flyvetur ankom vi til Los Angeles. Vi var begge meget positivt indstillede og glædede os rigtig meget til at se byen.
Vi var dog ikke kommet længere end et par skridt ind i lufthavnen før vi blev mødt af lufthavnspersonalet der behandlede alle de kom forbi uforskammet. Alle blev snakket til som om de var idioter. Ikke den bedste måde at byde turister velkommen på. For at komme ud af lufthavnen stod vi yderligere i en timelang kø der var opstået grundet deres (påståede) grundige kontrol af alles tasker. Efter længere ventetid blev de passagerer der havde fløjet med Air New Zealand, som os, kaldt frem og fik lov til at gå igennem kontrollen uden at få tjekket tasker for at sænke ventetiden. De passagerer der nu stod tilbage i køen var de passagerer der havde en lidt mørkere hudfarve og de fleste at disse fik deres tasker kigget grundigt igennem. Sikke fordomsfrie amerikanerne er.

Efter at have sluppet forbi taskekontrollen uden at få tjekket vores tasker, fik vi fat på en shuttlebus der kunne køre os ind til vores hotel. Også her fik vi en noget anden oplevelse end vi havde fået i nogen af de lande vi ellers har besøgt. De andre gange vi havde kørt med shuttlebusser fra lufthavnene, havde chaufførerne været meget snaksaglige og fortalt os lidt om de byer vi var kommet til. Her blev der ikke sagt et ord fra chaufførens side. De eneste gange vi hørte ham sige noget, var når han bandede af de andre bilister som han konstant kørte alt for tæt på med en al for høj fart. Velkommen til USA.
Efter vores ankomst der havde været lidt af et antiklimaks foretog vi os ikke ret meget. Vi havde brug for at slappe lidt af og ikke lave noget.

Dagen efter stod den derimod på en masse sightseeing. Dagen startede med en tur til Walk of Fame. Her startede vi med at tage turen op og ned ad Hollywood Blv. hvor de fleste af stjernerne blev studeret. Herefter tog vi op i Hollywood Highland centret hvorfra man, efter sigende, skulle kunne få det bedste glimt af Hollywood skiltet. Der var da også ret godt udsyn til skiltet, men det forblev nu en ret lille prik oppe på bakken. Vi valgte derefter at gå ud af Sunset Blv. for at se lidt på byen. Efter en længere gåtur endte vi i Beverly Hills. Dette kvarter skiller sig, som man kunne forvente, meget ud fra resten af byen. Resten af byen er kendetegnet ved beskidte gader, lysende skilte overalt, hjemløse personer og masser af biler. Her var der derimod mere ro over byen og det hele var pænt og ordentligt. Derudover kunne man også se hundeejerne ude at lufte deres små chihuahuaer.
Velkommen til Hollywood

Hollywood Boulevard

Elvis var der selvfølgelig,

side om side med de religiøse.

Hollywood skiltet.

Stjerneparade


Dagen efter brugte vi på museer da det regnede hele dagen. Vi startede på voksmuseet og derefter gik turen videre til Guinness World of Record. Dagen efter tog vi i Universal Studios hvilket var alle pengene værd. Først tog vi på en tur rundt i filmkulisserne hvor vi blandt andet så de bykulisser der bliver brugt i de fleste film. Derudover kom vi også forbi Wisteria Lane hvor Desperate Housewives foregår. Derefter var vi inde at se specialeffects showet og en tur i Jurassic Park, tilbage til fremtiden og inde og se en 4D film med Shrek.
Mig sammen med guvernøren af Californien.

Det kendte Beverly Hills skilt.

Rodeo Drive.

Universal Studios.

Vi kom også på den røde løber.

Hej haj.

Ja jeg har vist taget lidt på....

Udsigten fra Universal Studios.


Selv om vi har haft en rigtig god og spændende tid i L.A., kan jeg dog ikke helt sige at jeg kan li´ byen da den er meget kold og overfladisk. Overalt ser man store og lækre biler og alt handler om penge og berømmelse. Dette kan selvfølgelig være en god ting, men når man samtidig ser alt for mange hjemløse på gaden der er nødt til at spise det som andre smider ud, kan man ikke andet end at føle en vis afsky overfor landet. Intet sted vi endnu har været, har vi set så fattige og rige personer som her i Los Angeles.

I morgen går turen videre til New York. Vi har ikke så meget tid der inden vi skal hjemad og vi får derfor nogle ret pressede dage, hvis vi skal nå at se de ting, som man bare skal se når man er i New York. Men vi gør selvfølgelig forsøget og inden vi smutter hjemad mod Danmark om fire dage kan I godt regne med en sidste opdatering fra rejsen.
[ 1 kommentar ] ( 461 visninger )   |  permalink  |  relateret link  |   ( 3 / 1157 )

Forrige Næste